Waarom Mystic Tan

Gekend, bemind en vertrouwd.

Wereldwijd is Mystic Tan de vernieuwde evolutie, zonnen zonder Uv-stralen.
Meer dan 50.000 mensen wereldwijd zijn in de afgelopen 10 jaar in de Mystic Tan geweest.

De Mystic Tan-systeem is ontworpen met natuurlijke bruining en verrijkt met plantaardige ingrediënten.

Mystic Tan een revolutie in de wereld van de zonnebank wat in 1998 met de introductie van 's werelds eerste UV-spray bruining systeem is voortgezet. De primaire focus van Mystic Tan is om klanten mogelijk te maken dat ze de perfecte bruining krijgt.

Kwaliteit en gepatenteerde technologie zijn altijd fundamenteel voor elk product dat Mystic Tan introduceert. Mystic is in duizenden salons en spa's wereldwijd. Na meer dan 10 jaar innovatie, zijn we nog steeds de wereldleider op het gebied van Sunless Tanning.

De Mystic Tan is voor het leveren van de makkelijkste manier om een gezonde gloed in het gehele onderhoud. Of u nu op zoek bent naar de perfecte bruining of een mooie gloed te creëren. Mystic Tan is de natuurlijke keuze om u kleur te beheren.

Wat is Mystic Tan?

Het is een prive, op zichzelf staand systeem dat een gepatenteerde revolutionaire spray-on proces dat gebruik maakt van vegen kant naar de andere kant airbrush beweging, en MagneTan ®-technologie, om een ​uniforme hoeveelheden Mystic Tan Zonnebank Myst

™ van toepassing op het hele lichaam in slechts seconden ingedrukt heeft Mystic Tan-systeem maakt gebruik van persoonlijke eenmalig gebruik cartridges en additieven die kunnen worden gemengd tocreate de perfecte combinatie voor alle huidtypes en gewenste resultaten.

content image

Wat is MagneTan ®-technologie?

MagneTan toepassing technologie is Mystic's gepatenteerde proces dat het menselijk lichaam de eigen magnetische eigenschappen gebruikt om aan te trekken Mystic Tan Zonnebank Myst ™ voor iedere blootgestelde oppervlak van de huid. Bij het echte Mystic Tan Zonnebank Myst gaat door de gepatenteerde sproeikop, de micro-deeltjes van myst gepolariseerd zijn, waarbij op de kenmerken van de "kleine magneetjes." Deze deeltjes gelijkmatig houden, en in een precieze uniform bedrag aan de blootgestelde huid aan een te creëren glad, zelfs, natuurlijk ogende bruine teint.