Versaspa

VERSASPA AUTOMATIC BOOTH is de nieuwste cabine in Nederland voor professionele Sunless tanning. Er is nu dan een echt wenselijke automatische spray cabine uitgevonden welke ervoor zorgt dat iedere klant meer dan tevreden naar huis gaat. Waar het onberispelijke en kwaliteit één zijn geworden is nu geboren de VERSASPA.

PATENT

MagicTan introduceert de Versaspa welke een combinatie is van gezonde huid therapie en de hoogstwaardigste technologieën, Deze automatic boot levert meer waarde en comfort voor de klanten per m2 dan elke andere automatische spray cabine voorheen. Met een open design, geen hangende mist en een ingebouwde droogsensor. voelen klanten zich nu ontspannen, comfortabel en droog voor - tijdens en na hun VersaSpa ervaring. The experience matters! MagicTan heeft als enige wereldwijd een patent aangevraagd welke ingediend is onder HVLP turbine technologie. Wat zich verstaat onder een hoogwaardig efficiënt air delivery process wat lucht kan verplaatsen op een versnelde manier welke ervoor zorgt dat de mist nozzles 'de eigen nevel sproeiers' in een hoog tempo tegen het lichaam van de klant aan nevelen. Wat ervoor zorgt dat de teint super snel en merkwaardig mooi verdeelt word over alle huiddelen.

KLANTEN

De klanten die eenmalig een VersaSpa tanning sessie hebben ervaren willen hierna niet meer anders. Een ingebouwde infrarood heater zorgt ervoor dat klanten hun VersaSpa sessie nog comfortabeler ervaren dan voorheen. De open cabine geeft de klant het gevoel van vrijheid wat door de klanten als positieve ervaring in hun herinnering zal blijven.

MOGELIJKHEDEN

Er zijn behalve de Bronzer mogelijkheden ook nog 2 andere mogelijkheden waaruit uw klanten kunnen kiezen. Alle 3 de opties samen zorgen voor het maximale resultaat! Wat alleen in de VersaSpa te verkrijgen is! - Pre- Sunless (soort primer prep.) Deze behandeling zorgt ervoor dat de volgende vloeistof zeer goed opgenomen word door de huid. - Bronzer (World Renowned) Skin Bronzer Solution 'De VersaSpa Liquid' - UV Skin Defining Maximizer en Anti-aging Moist. Zorgen voor een gehydrateerde optimale teint welke als laatste geneveld word tijdens de VersaSpa sessie.

ONDERHOUD

De VersaSpa cabine reinigt zichzelf. Na elke sessie heeft het apparaat een eigen sensor welke ervoor zorgt dat de cabine zichzelf reinigt. En hierna zonder hulp van personeel klaar is voor de volgende klant.