Meest gestelde vragen

Ik ga op vakantie, kan ik dan wel gebruik maken van de VersaSpa?
Dan adviseren wij u om ongeveer 1 dag van te voren een sessie te ondergaan. Eenmaal op vakantie dient u rekening te houden met de zon. Wij adviseren u om uw huid altijd goed te beschermen.

Ik ga trouwen, kan ik dan wel gebruik maken van de VersaSpa?
Als u gaat trouwen dan raden wij aan om 3 weken van tevoren een proef sessie te nemen in uw salon. De kleur kan zo getest worden. Het is immers niet leuk als de teint op de dag van uw trouwen te donker of misschien te licht is. De dag voor u gaat trouwen komt u terug om het optimale resultaat te hebben op uw trouwdag.

Als ik regelmatig kom heeft dat effect?
Als u regelmatig een sessie ondergaat heeft dit zeker effect op uw normale pigment onder uw huid. Bij herhaling van de sessie bouw je telkens een diepere teint op.

Ik heb sproeten, kan ik dan wel gebruik maken van de VersaSpa?
Het maakt niet uit of je wel of geen sproeten hebt. Meestal heeft u dan huidtype 1 of 2. Bij deze huidtypes zal te teint net zo mooi worden als bij andere huidtypes. Het voordeel is voor sommige personen met sproeten dat hun gezicht een geëgaliseerde uitdrukking heeft.

Ik ben voorheen wel eens oranje geworden, kan dit bij de VersaSpa ook gebeuren?
Met onze High- Tech vloeistof en machine evenals de ph Balancing treatment is hier geen mogelijkheid toe. Onze vloeistof is in Amerika nr 1. Wij zijn in 2008 en in 2009 niet voor niets Winner of favorite spray boot & vloeistof geworden!

Wat is het verschil tussen de VersaSpa Boot en bv de California Tan?
De VersaSpa spray Boot heeft geen storingen, geen personeel nodig welke de cabine goed moet reinigen, geen sproeiers die vastlopen. Wel heeft de VersaSpa een eigen naspoel module, zo bent u altijd verzekerd van een schone cabine! De VersaSpa heeft ook een ronde Boot die de cabine zelf niet bevuilt met verschillende lagen vloeistof, een keuze uit alleen gezicht te nevelen, benen of gehele lichaam. Maar ook uit een Balancing treatment of een hydraterende treatment. Een gemakkelijke start knop in de cabine wat daardoor gebruiksvriendelijker is dan de overige cabines. De VersaSpa bereikt door verschillende poses elk lichaamsdeel.

Wat is het verschil tussen de VersaSpa Boot en de handmachines?
Er zijn veel verschillen tussen de VersaSpa en de handmachines, namelijk: de behandelduur is bij de handmachines vele malen langer, de te betalen prijs verschilt, personeel wat de behandeling uitvoert is altijd duurder dan wanneer een machine het werk doet . En natuurlijk dat bij de VersaSpa sessie is er niemand u geheel naakt hoeft te zien. Wij zeggen niet dat de VersaSpa beter is, wij zeggen ook niet dat de handmachines beter zijn. Wel kunnen wij zeggen dat de VersaSpa meer verzorgend is door de keuze uit behandelingen. Tevens is de vloeistof die in de VersaSpa zit is niet voor niets Winnaar van 2008 & 2009 geworden. Voor Salon Professionals verkopen wij tevens dezelfde Universele vloeistof voor alle handmachines. Zie Salon Professionals!

Vanaf hoeveel personen krijgen we groepskorting?
Voor bedrijven en voor groepen vanaf 4 personen geven wij korting. In onze salon geven wij 15% korting. Elke salon bepaalt dit zelf. U kunt hier alleen bij onze eigen salon gebruik van maken.

Als ik zwanger ben mag ik dan wel onder de VersaSpa?
Als je zwanger bent mag je gelukkig wel onder de VersaSpa. Er wordt wel geadviseerd het eerste trimester dit niet te doen. Tijdens zwangerschap is het ten alle tijden slecht voor uw ongeboren baby om onder de zonnebank te gaan en/of om in de zon te liggen.

Neemt mijn kleurintensiteit af door zwemmen?
Ja uw kleur intensiviteit neemt af door zwemmen. Sneller dan als u dit niet zou doen. Wij adviseren u daarom ook om de eerste 8 uur na de sessie niet te zwemmen.

Ik heb Vitiligo mag ik van de VersaSpa gebruik maken?
Als u de huidziekte Vitiligo heeft dan zal u blij zijn na de VersaSpa sessie. Over het algemeen vermindert het zichtbare effect als sneeuw voor de zon.

Ik heb spatadertjes zie je deze minder door de VersaSpa?
Als u last heeft van spatadertjes dan is de zichtbaarheid na de VersaSpa sessie aanzienlijk gereduceerd. Over het algemeen zullen zij bijna niet zichtbaar meer zijn.

Mag ik op de dag van de sessie mijn lichaam scheren?
Scheren op de dag van uw VersaSpa sessie kan wel, maar over het algemeen horen wij dat er soms donkere puntjes zichtbaar zullen zijn op de haarfollikel. Daarom adviseren wij u om u niet te scheren op de dag van uw sessie.

Ik onderga een IPL of laser behandeling mag ik wel onder de VersaSpa?
U bent onder behandeling bij een specialiste welke u behandelt voor ongewenste haren op uw lichaam, wat IPL of laser zal zijn. U bent op de hoogte niet in de te mogen zonnen gedurende de gehele behandeling. Echter, u mag wél onder de VersaSpa! Echter geldt dit niet een week voor of na uw IPL of laser behandeling. Als u twijfels heeft vanwege een bepaalde reden of aandoening die u heeft adviseren wij u ten alle tijden contact op te nemen met uw arts!